CENE

26. avgusta 2014 so stopile v veljavo določbe Zakona o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014), skladno s katerimi je potrebno za vsako novo izdano knjigo določiti enotno ceno. Enotna cena knjige velja za vse končne kupce pod enakimi pogoji na celotnem ozemlju Republike Slovenije za obdobje šestih mesecev od dneva začetka prodaje knjige.

Vse navedene cene posameznih proizvodov so navedene v Evrih (EUR) in so z vključenim DDV-jem. Cene veljajo od 18. 12. 2014 do preklica.

Bistvene lastnosti blaga, cene, DDV, poštnina ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku potrditve naročila.

NAČIN PLAČILA IN DOSTAVA
Plačilo po predračunu:

Predračun pošljemo na vaš e- naslov ali fizični naslov. Ko dobimo nakazilo, naročeno dostavimo na izbrani naslov. Račun prejmete skupaj z izdelkom ali po e-pošti v roku 8 dni od zaključka nakupa.

Plačilo s kreditno kartico:

Vsi nakupi preko kreditne kartice so zaključeni takoj. Fizični produkti so odposlani v roku 48 delovnih ur, do digitalnih produktov je dostop omogočen takoj. Za reševanje sporov pri kreditnih karticah je odgovoren naš ponudnik procesiranja kreditnih kartic: Cardinity “https://cardinity.com/”. Račun prejmete skupaj z izdelkom ali po e-pošti v roku 8 dni od zaključka nakupa.

Plačilo preko sistema PayPal:

Vsi nakupi preko sistema PayPal so zaključeni takoj. Fizični produkti so odposlani v roku 48 delovnih ur, do digitalnih produktov je dostop omogočen takoj. Za reševanje sporov pri transakcijah je odgovorno podjetje: PayPal “https://www.paypal.com”. Račun prejmete skupaj z izdelkom ali po e-pošti v roku 8 dni od zaključka nakupa.

SPREJEM IN ODDAJA NAROČILA

Velja samo za Slovenijo: pri oddaji naročila do 12. ure in plačilu do 14. ure, bo naročeno na vašem naslovu v 2 delovnih dneh (če ste za plačilo izbrali predračun), sicer je rok dostave je 2 – 5 delovnih dni. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da te vpišete pod opombe na dnu naročila.

POSTOPEK NAKUPA

Na spletni strani CLAN.ZDRAVJEJEVNAS.SI izberite ‘Programi’ – ‘Dodaj v košarico’. V naročilnico vpišite zahtevane podatke: naslov za dostavo, elektronski naslov, vašo telefonsko številko, način plačila in število izdelkov..

Za oddajo naročila kliknite ‘Oddaj naročilo’.

O sprejemu naročila boste obveščeni na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilnici pri vnosu vaših podatkov, po oddanem naročilu. Če le-tega ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takšnem primeru vas prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov: info@zjvn.si ali na telefonsko številko: 040 235 057.

POGOJI ODSTOPA IN VRAČILO

Kupec lahko odstopi od pogodbe o nakupu izdelkov v 14 dneh od prejema izdelka s pisnim sporočilom dobavitelju in mora nato izdelek vrniti v nadaljnjem roku 14 dni od odstopa od nakupa. Lahko pa izdelek vrne v roku 14 dni od prejema izdelka in se šteje to za sporočilo o odstopu od pogodbe. Pri odstopu od pogodbe kupcu vrnemo vsa vplačila (plačana cena izdelka in stroški poštnine) v roku 14 dni od dneva prejema pisnega odstopa od nakupa.

Nepoškodovan (normalna obraba) artikel v enaki količini ter v originalni embalaži obvezno priložite račun in pošljite na naslov:

MOKSHA, Mojca Vene s.p.
Vrba 18a, 4274 Žirovnica

s pripisom “vračilo”. Poštnino vračila plača kupec. Vračila bodo rešena v petih delovnih dneh od prejema reklamacije.

Pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Dostop do nje je možen z osebnim obiskom na sedežu podjetja.

To velja le za fizične produkte.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolni reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času. Naslov za vračilo blaga je: MOKSHA s.p., Vrba 18a, 4274 Žirovnica, s pripisom – ‘vračilo naročenega blaga’.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj Spletne strani CLAN.ZDRAVJEJEVNAS.SI se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od kupcev na Spletni strani CLAN.ZDRAVJEJEVNAS.SI so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj Spletne strani CLAN.ZDRAVJEJEVNAS.SI si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

VARNOST SPLETNE TRGOVINE

V spletni trgovini CLAN.ZDRAVJEJEVNAS.SI uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo ali zlorabo podatkov.

KONČNA DOLOČILA

Z uporabo spletne trgovine CLAN.ZDRAVJEJEVNAS.SI v celoti sprejemate pogoje poslovanja in se jih zavezujete spoštovati. Pogoji uporabe se lahko spremenijo, spremembe bodo objavljene na tej strani. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo portala, se šteje, da s spremembami pogojev uporabe soglašate.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

MOKSHA, Mojca Vene s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Hvala za zaupanje!

Ekipa www.zdravjejevnas.si